Químic Rugby

Ajuda per la nova Seu Social!

| 0 comments

escutnou Benvolguda família del Quimic,

Fa un parell de setmanes vàrem anunciar que el club per fi havia aconseguit el lloguer d’una seu social, un fantàstic local de 180m2 situat a cinc minuts a peu de la Teixonera i que s’ha de convertir en casa nostra per, com a mínim els propers 5 anys, alguns de vosaltres ja l’heu pogut visitar i veure les grans possibilitats que ens dona.

Ara però, toca iniciar tot el proces d’adequació que ens ha de permetre convertir-lo d’un local buit i amb moltes deficiències (cal donar d’alta la llum, l’aigua, arreglar cablejat i tubàries etc..) a un local apte per la celebració d’activitats socials i tercers temps. Per dur a terme tot aquest proces, caldran hores de feina de tots plegats, però també caldrà invertir-hi diners, tant per la millora dels desperfectes actuals, com per la compra de material i finalment per omplir el local del mobiliari mínim necessari per poder fer-hi activitats.

Es per això que engeguem un proces de micro mecenatge per adequar la seu social del club, i demanem a tots els jugadors i jugadores, socis i socies i simpatitzants del club, que facin una aportació de 50€ per ajudar al club a cobrir aquestes despeses inicials d’adequació. La xifra és una proposta, si algú vol aportar més fons, li estarem molt agraïts.

Entre totes les persones que col·laborin es farà una gran placa amb tots els noms que penjarem a l’entrada de la seu per agrair-vos a tots i a totes haver ajudat al club a adequar la primera seu social de la nostra història.

Podeu fer l’ingrés al nº de compte: ES07 2100 3204 7622 0033 9048 sota el concepte: SEU SOCIAL i el vostre nom i cognom (o el d’aquells que representi el vostre ingrés).

Moltíssimes gràcies a tothom!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.