Químic Rugby

Patrocinadors

Obres i serveis roig

Obres i serveis Roig S.A., constituïda al març de 1982, és la continuació de Construccions Jaume Roig Pañella, fundada en 1955. Som una empresa familiar, d’àmbit regional, de bon prestigi, molta serietat i gran professionalitat.

Tractem de millorar contínuament la qualitat del nostre servei i la conservació del medi ambient.

El nostre major capital és el nostre personal, les nostres eines i, fruit de molts anys de treball, la nostra experiència.

EMSA Tecnologia Química

Companyia fundada el 1981 i dedicada al comerç internacional i a la distribució de productes químics per als mercats d’Espanya, Portugal i el nord d’Àfrica.

Compta amb tres unitats de negoci: Divisió Industrial, que dona servei a sectors diversos, Agroquímica i Nutrició Animal.

Actualment EMSA disposa d’una amplia presència als mercats on és present ja que ha sabut posicionar els seus productes com a proveïdor de referència.

GD Aparatos

GD Aparatos és una empresa especialitzada en el sector del gas. Nascuda el 1997, prové d’un consolidat negoci familiar que té el seu orígen el 1952.

Actualment, GD Aparatos opera al mercat del gas des de les seves tres vessants principals: la fabricació de cremadors de gas, la comercialització d’accessoris per a instal·lacions de gas i la distribució de gasos industrials.

Saltratos

Saltratos, marca farmacèutica especialista en la cura dels peus des de 1921, ofereix una completa gama de productes específicament formulats per als peus i de venda a farmàcies i parafarmàcies.

Per a cada problema dels peus, Saltratos disposa d’una solució específica i eficaç.